Τη ρήση του πρωθυπουργού, προς δημοσιογράφους, χθες, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία αν ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης αποφασίσει τελικά να είναι πάλι υποψήφιος "θα κάνει πλάκα απέναντι σε όσους έχουν, ήδη, ανακοινώσει υποψηφιότητα", σχολίασε ο
υποψήφιος δήμαρχος Χάρης Αηδονόπουλος.


"Θέλω να πληροφορήσω τον πρωθυπουργό ότι οι μέχρι τώρα θητείες κάποιων αιρετών δεν είχαν καθόλου πλάκα για τους Θεσσαλονικείς. Πλάκα έχει ο κ. Τσίπρας με την άγνοιά του για τα πεπραγμένα τη Δημοτικής Αρχής,τα βρόμικα πεζοδρόμια,το κυκλοφορικό χάος,τις παγωμένες αλατιέρες,την απουσία έργων υποδομής,τις επιλεκτικές αναπλάσεις,τα αλληλομαχαιρώματα στην Δημοτική παράταξη του κ.  Μπουτάρη και άλλα πολλά", τονίζει ο κ. Αηδονόπουλος.

Και προσθέτει: "Προφανώς οι επιτόπιοι πρώην και νυν εισηγητές και πληροφοριοδότες του, ή δεν έχουν ιδέα ή δεν τον ενημερώνουν για την αλήθεια μιας πολύς που διοικείται από άτομα που απαξιώνουν συμπολίτες και εργαζόμενους αμφισβητώντας δείκτες νοημοσύνης και καταγωγής".

Κι ο κ. Αηδονόπουλος κατέληξε: "Η δική μας παράταξη,”Συνέργεια #πρώτα η πόλη μας”, κατεβαίνει χωρίς κομματικά προσωπεία με στόχο να δώσει στους Θεσσαλονικείς πίσω τα πραγματικά χαμόγελα αντί για τα μειδιάματα και τους ατεισμους που προκαλεί η αλαζονεία και η υπεροψία του κ. Μπουτάρη και των συν αυτώ".