Ο Άρης από χθες το μεσημέρι βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Πάκο Ερέρα, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία, μετά από απόφαση και των δύο πλευρών… Θοδωρής Καρυπίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, φαίνεται πως έχουν καταλήξει, πως ο πλέον ιδανικός για τον πάγκο του Άρη από εδώ και στο εξής, θα είναι ένας Έλληνας προπονητής.

Για την ακρίβεια επιθυμούν κάποιον γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας. Είτε είναι Έλληνας και ξέρει επακριβώς τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ, είτε είναι ξένος και έχει εμπειρία από την Ελλάδα, είτε ακόμα και να μπορεί να προσαρμοστεί έχοντας γνώση της γλώσσας των περισσοτέρων παικτών που δεν είναι Έλληνες.

Όλα όμως δείχνουν πως έχει προκριθεί η επιλογή του Έλληνα κόουτς και είναι γεγονός, πως οι επιλογές δεν είναι πολλές τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Κάποια ονόματα είναι στη λίστα των Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και Θοδωρή Καρυπίδη, που θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν καταλήξει για να πάει η ομάδα με νέο τεχνικό στην Ριζούπολη την ερχόμενη Δευτέρα.
https://www.pressaris.gr