Πέντε συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τη συγκέντρωση και πορεία που θα πραγματοποιηθεί για το θάνατο του ομογενή στη Βόρεια Ήπειρο.


Συγκέντρωση των μελών του Σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" έχει προγραμματιστεί στις 08:30 στο νοσοκομείο. Ενδέχεται οι εργαζόμενοι να κάνουν πορεία.

Η ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει, στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας, στην κινητοποίηση που οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με συγκέντρωση στην Πύλη του Νοσοκομείου και πορεία προς το ΥΜΑΘ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Παράσταση διαμαρτυρίας για τη φορολογική πολιτική θα πραγματοποιήσουν, την ίδια ώρα (08:30) στο ΥΜΑΘ, Μέλη Ενώσεων μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης.

Στις 09:00, συγκέντρωση αλληλεγγύης, στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, θα πραγματοποιήσουν μέλη του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης,Χαλκιδικής, Πιερίας, με αφορμή εκδίκαση μήνυσης που έχει υποβάλει συνάδελφός τους και πρώην εργαζόμενος.

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατο του νεαρού ομογενή στη Βόρεια Ήπειρο. Οι διαδηλωτές θα κινηθούν ως το Αλβανικό Προξενείο στην οδό Τσιμισκή.

Αντισυγκέντρωση έχουν προγραμματίσει άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στις 18:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου.