Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, για τη διευκόλυνση της διεξαγωγής της παρέλασης, που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.


Από τις 3 τα ξημερώματα και μέχρι την ολοκλήρωση της παρέλασης, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης: Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου.Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών.

30ης Οκτωβρίου , καθ’ όλο το μήκος της, Μ.Μπότσαρη - Καραϊσκάκη - 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή, Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου μέχρι τη Λ.Στρατού, Στρ. Ναπολ. Ζέρβα, καθ’ όλο το μήκος της, Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι τη Λ.Νίκης, Γκύζη, καθ’ όλο το μήκος της.

Από τις 5 το πρωί και μέχρι την ολοκλήρωση της παρέλασης, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης: Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών, 30ης Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος της.

Από τις 7 το πρωί σταδικά και μέχρι πέρατος της παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης: Μ.Μπότσαρη - Καραϊσκάκη - Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρατηγού Κακαβού, Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή, Σουλιώτη, στο τμήμα της από τη Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Στρ.Κακαβού.Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι τη Λ.Νίκης.