Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ στη Θεσσαλονίκη


Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η συνεδρίαση θα γίνει στο ξενοδοχείο «Porto Palace & Conference Center» (αίθουσα Crystal Hall), επί της 26ης Οκτωβρίου 65, στην παλιά δυτική είσοδο της πόλης, σήμερα, στις 10.00’ το πρωί.

Τη συνεδρίαση θα ανοίξει με την κεντρική εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και θα ακολουθήσει η παρουσίαση της προόδου υλοποίησης του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αγγελική Ωραιοπούλου.

Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν επίσης στελέχη του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στελέχη της Εθνικής Αρχής Συντονισμού ΕΣΠΑ (Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης, Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού της Εφαρμογής και Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού Δράσεων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου), ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση, παρεμβάσεις και εξαγωγή των συμπερασμάτων της συνεδρίασης, με τις ανάλογες αποφάσεις.


#ΕΣΠΑ,#Τζιτζικώστας

Σχόλια