Παρελθόν από τη διαιτησία αποτελεί ο Βασίλης Καμπούρης μετά τα σοβαρά του λάθη στον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ. Ο Ευβοιώτης βοηθός είχε υποδείξει αρχικά λανθασμένα τον Πρίγιοβιτς σε θέση οφσάιντ ενώ το αποκορύφωμα ήρθε με το γκολ του Ακπομ που καλυπτόνταν τουλάχιστον 3 μέτρα από δύο αμυντικούς του Ιστορικού.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ λίγες μέρες μετά το παιχνίδι ανέφερε χωρίς να κατονομάζει τον Καμπούρη ότι θα έμενε εκτός πινάκων μέχρι την επόμενη αξιολόγηση.

Τελικά, ο βοηθός έμεινε οριστικά εκτός πινάκων όπως και όλοι οι διαιτητές που καρατομήθηκαν από τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και έδωσαν εξετάσεις τον περασμένο Αύγουστο.

Πρόκειται για τους Σταύρο Μάνταλο, Δημήτρη Θάνο, Ανδρέα Παππά, Μιχάλη Βοσκάκη, Γιώργο Κύζα, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, Δημήτρη Στυλιαρά, Γιάννη Δελφάκη, Γιώργο Δασκαλόπουλο, Γιώργο Μπλάνα, Βαγγέλη Κιοτζένη, Θανάση Γιάχο, Γιάννη Κάμπαξη, τους βοηθούς Νίκο Γεωργαράκο, Χρήστο Γενναίο αλλά και τον πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργο Δαλούκα, που είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση τον Σεπτέμβριο του 2010.

Αντίθετα, ένας διαιτητής και τρεις βοηθοί μπήκαν στους πίνακες, της τρίτης κατηγορίας όμως, για παιχνίδια της Γ’ Εθνικής δηλαδή και των πρωταθλημάτων υποδομών.
Ο διαιτητής που επιστρέφει είναι ο Κερκυραίος Νίκος Πουλημάς που έμεινε εκτός πίνακα της Super League τον Αύγουστο του 2017.
Οι τρεις βοηθοί είναι ο Θεσπρωτός Γιώργος Καλφόγλου που είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, μετά τα λάθη του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2017, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στον Βόλο, ο Δήμος Αναστόπουλος από την Αρκαδία και ο Γιάννης Κουράκης από το Ηράκλειο που τέθηκαν εκτός πινάκων το περασμένο καλοκαίρι.