Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην οποία μετείχαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος.
Στη σύσκεψη αυτή, εξετάστηκε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο, στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ να συμπεριληφθεί και το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Το εξόχως σημαντικό στοιχείο, ωστόσο, είναι, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεσμεύτηκε για την δυνατότητα παραχώρησης του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας. Αυτό, άλλωστε, αποτελούσε και αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Φέρεται, παράλληλα, να εξετάστηκε και η δυνατότητα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου και επέκτασης της γραμμής του Μετρό.

Βάσει των παραπάνω και με τις συντονισμένες ενέργειες που αναμένεται να ακολουθήσουν, καθίσταται σαφές ότι ο δρόμος για την άμεση ανακατασκευή του γηπέδου του Τούμπας, ανοίγει, αφού το θέμα του περιβάλλοντα χώρου αποτελούσε καθοριστικό παράγοντα για την εκτέλεση του έργου.