Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ευόσμου, ο Άρης νίκησε με 3-0 την γηπεδούχο ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος.


Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα προετοιμασίας των δύο ομάδων, αλλά και για να κάνουν ντεμπούτο τα τελευταία τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, οι Σιώπης, Μαρτίνες και Βίτορ. Πρωταγωνιστής των νικητών και της αναμέτρησης ο Ναζλίδης που σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του και είχε αξιοζήλευτη δραστηριότητα.

Το σκορ άνοιξε στο 23΄. Από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Άρη, ο Μαρτίνες πάσαρε στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος γύρισε στο σημείο του πέναλτι και με πλασέ στην κίνηση ο Ναζλίδης άνοιξε το σκορ.

Στο 55΄ ο Ναζλίδης και πάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από πάσα του Βίτορ μέσα στην μικρή περιοχή. Δυο λεπτά αργότερα, πάλι ο Ναζλίδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή «νίκησε» τον πορτιέρε του Αγροτικού Αστέρα, πετυχαίνοντας τρίτο γκολ.

Στο 71΄ οι γηπεδούχοι είχανε δοκάρι με τον Καμπεράι.

Διαιτητής: Ματθαίος Βουρνέλης.

Ο Άρης παρατάχθηκε στη σημερινή αναμέτρηση με την εξής σύνθεση: Αναγνωστόπουλος (46΄ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο (77΄ Σταμπουλίδης), Διαμαντόπουλος, Ναζλίδης, Μαρτίνες (79΄ Καλίδης).