Δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ...
Με γκολ του Ελ Καντουρί στο 68ο λεπτό, ο «Δικέφαλος» πέρασε με 1-0 από τη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, τέσσερις ημέρες μετά τη βαριά ήττα από την Μπενφίκα και τον αποκλεισμό από το Champions League.
H πρώτη αξιόλογη στιγμή καταγράφηκε στο 27ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Ελ Καντουρί αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Μανοΐλοβιτς, που επενέβη και στο 29΄, στο εκτός περιοχής σουτ του Βιεϊρίνια.
Στο 59΄ ο Σπιριντόνοβιτς ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΟΚ από τα αριστερά αλλά καθυστέρησε και δεν τελείωσε καλά τη φάση, για να πάρει προβάδισμα ο «Δικέφαλος» στο 68΄: ο Ελ Καντουρί κινήθηκε ωραία από την αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Μανοΐλοβιτς με αριστερό συρτό σουτ, για το 0-1.
Μια ρίψη φωτοβολίδας οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε, αλλά στο 88΄ ακυρώθηκε γκολ του Άκπομ ως οφσάιντ, ενώ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ καλυπτόταν, σε ένα σοβαρό λάθος του βοηθού.
Επικίνδυνος ο επόπτης Καμπούρης, ακύρωσε καθαρό γκολ του Άκπομ και έκοψε τετ-α-τετ του Πρίγιοβιτς!
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (85΄ Σίντι Αλί), Καμαρά (65΄ Μανθάτης), Ντουρμισάι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Ουάρντα, Πέλκας (67΄ Ακπόμ), Ελ Καντουρί (80΄ Λημνιός), Πρίγιοβιτς (85΄ Κάνιας)