Kyrizidis_avramidou_20180831_01


Τα είπαν και… επίσημα, πλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης –και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος- Μάκης Κυριζίδης και η, επίσης ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Στέλλα Αβραμίδου.



Μετά τον… αρραβώνα που ανακοινώθηκε την προγούμενη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την κ. Αβραμίδου, η οποία, μαζί με την ανεξαρτητοποίησή της από τους “Εντάξει” του Στ. Καλαφάτη και την δήλωσή της ότι προσχωρεί στην –υπό δημιουργία- παράταξη του Κυριζίδη “Θεσσαλονίκη Θετικά” ήρθε κι ο… γάμος, με την επίσημη ανακοίνωση του κ. Κυριζίδη και τις ανάλογες (ποδοσφαιρικού τύπου) φωτογραφίες.


Μετά την συνάντηση, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά», κ. Μάκης Κυριζίδης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του “Θεσσαλονίκη Θετικά” την Δημοτική Σύμβουλο Θεσσαλονίκης Στέλλα Αβραμίδου. Έναν νέο δραστήριο άνθρωπο, η οποία ξεχώρισε για το ήθος της. Μοιραζόμαστε το ίδιο αυτοδιοικητικό πάθος και όραμα για την Θεσσαλονίκη του αύριο. Συνεχίζουμε να δρούμε, να σκεφτόμαστε θετικά, να εργαζόμαστε για την ομάδα και την πρόταση μας».


Τόσο ο κ. Κυριζίδης, όσο και η Στέλλα Αβραμίδου ασχολήθηκαν για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όταν, το 2014, συμμετείχαν στην κίνηση “Εντάξει” του Σταύρου Καλαφάτη, που είχε διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας. Με το ίδιο ψηφοδέλτιο είχε θέσει υποψηφιότητα και ο κουνιάδος της κ. Αβραμίδου, Χρήστος Μάτης, με σαφώς μεγαλύτερη πείρα στην αυτοδιοίκηση (είχε διατελέσει από το 2010 δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης επικεφαλής της παράταξης “Γειτονιές σε Δράση”, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αγίου Παύλου, με την παράταξη που είχε υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος, όμως, το 2014 δεν κατάφερε να εκλεγεί. Οι πληροφορίες θέλουν και τον κ. Μάτη να ανακοινώνει, μέσα στις επόμενες ημέρες, υποψηφιότητα με την –υπό ίδρυση- παράταξη Κυριζίδη.