Σειρά εκδηλώσεων και δράσεων σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα οργανώνει ενόψει της 83ης ΔΕΘ, η Νέα Δημοκρατία.



Σύσσωμη η παράταξη, Βουλευτές, Τομεάρχες, Γραμματείς, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, μέλη της ΟΝΝΕΔ, η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και τοπικά στελέχη, ετοιμάζουν σειρά επισκέψεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας.


Κορύφωση όλων αυτών των εκδηλώσεων η κεντρική ομιλία του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Θα γίνουν:

• πάνω από 250 στοχευμένες επισκέψεις κλιμακίων και συναντήσεις σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας,

• 17 κεντρικές εκδηλώσεις σε όλους τους νομούς και 13 μεγάλες εκδηλώσεις των Γραμματειών στο ν. Θεσσαλονίκης με πάνω από 100 ομιλητές σε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, την επιστήμη & επιχειρηματικότητα, την ψήφο στους αποδήμους, τους εργαζόμενους στον Δημόσιο & Ιδιωτικό Τομέα, τις προκλήσεις της επόμενης κυβέρνησης σε οικονομία & ασφάλεια, τις πολιτικές για την προστασία της οικογένειας, την καινοτομία & ανταγωνιστικότητα, το ρόλο της αυτοδιοίκησης στη σύνδεση τουρισμού & πολιτισμού, τους ΡΟΜΑ, τα νέα δεδομένα στα Βαλκάνια, καθώς και τη Συμφωνία των Πρεσπών.


“Δίνουμε έμφαση στο μέλλον, ενώ η Κυβέρνηση ασχολείται με το χθες. Βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η Κυβέρνηση κρύβεται”, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία προστίθεται:


“Επενδύουμε στο αύριο της χώρας, ενώ η Κυβέρνηση φυγομαχεί. Επενδύουμε στην Ελλάδα των έργων, της ενότητας και της προόδου, ενώ η Κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση και το διχασμό. Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση. Αξίζουμε καλύτερα!".


Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων με κλικ εδώ.