Με ομάδα … Champions League ο ΠΑΟΚ, στην κλήρωση. Στον 12ο όμιλο του Europa League ο «Δικέφαλος» που βρήκε απέναντι του μια μεγάλη αγγλική δύναμη του ποδοσφαίρου και δυο δυνατές αντιπάλους. Τσέλσι (Αγγλία), Μπάτε Μπόρισοφ (Λευκορωσία), Βίντι (Ουγγαρία) οι ομάδες με τις οποίες θα αναμετρηθεί ο «Δικέφαλος».

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Οι δύο αυτές ομάδες αποκλείστηκαν στα πλέι οφ του Champions League! Η Μπάτε Μπορίσοφ αποκλείστηκε από την Αϊντχόφεν και η Ουγγρική Βίντι αποκλείστηκε από την ΑΕΚ! Για την Τσέλσι δεν χρειάζονται συστάσεις.

Δεν θέλει πολύ σκέψη και ιδιαίτερη γνώση για να δεις πώς ολα τα λεφτά είναι τα παιχνίδια με τους μπλε του Λονδίνου.

Η πρώτη θέση στον όμιλο είναι αυτά τα ματς, καθώς οι καλές ομάδες και να είναι οι Μπάτε και η Βίντι, δεν νομίζω πώς μπορούν να τρομάξουν την ομάδα του Λουτσέσκου.

Φιλοσοφία άλλωστε της διοίκησης και του τεχνικού Team είναι μια σπουδαία πορεία στην διοργάνωση, η οποία θα χρυσώσει το χάπι του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λίγκ. Φυσικά η κλήρωση δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε δύσκολη καθώς σε αυτή την φάση και την διοργάνωση, ολες οι ομάδες βρέθηκαν στην κλήρωση με την αξία τους.

Αυτό που διαπιστώνω από την κλήρωση είναι ότι ο ΠΑΟΚ εχει την ευκαιρεία να κάνει ενα καλό πέρασμα και να μπεί στα νόκ αουτ με ανεβασμένη ψυχολογία. Ενοω, πώς αυτα τα μάτς θα δώσουν την πίστη στους «ασπρόμαυρους» οτι δεν είναι ακατόρθωτο και ολα ειναι πιθανά για μια παρουσία στα ψηλά της διοργάνωσης.

Πάντως η κλήρωση από μόνη της δεν λέει τίποτα, ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε με κάποιες καλές ομάδες και αυτό που θα πρέπει να κοιτάξει είναι να είναι έτοιμος οχι μόνο για αυτά τα μάτς αλλά και την επόμενη φάση.

ΣΣ1

Ρε τι σου είναι η μοίρα. Η ΑΕΚ στον όμιλο της στο CL θα αγωνιστεί με την Μπενφίκα που απέκλεισε στα play off τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ με την Βίντι που αποκλείστηκε στην ίδια φάση από την ΑΕΚ.