Για έβδομη συνεχή χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου δίνουν το παρόν στη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και φέτος στήνουν τρία ιατρεία, ένα Γενικό-Παθολογικό, ένα Παιδιατρικό και ένα Οφθαλμολογικό.


Εθελοντές γιατροί των Γιατρών του Κόσμου, θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση συμβουλευτικού χαρακτήρα σε επισκέπτες της έκθεσης, πάντα με έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Τα ιατρεία προληπτικού ελέγχου θα λειτουργούν από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου καθημερινά.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 22:00

Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00

Πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (X.A.N.Θ.)

Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν από τις 3 Σεπτεμβρίου, από τα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206), σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο έκθεση φωτογραφίας και θα προβάλλονται βίντεο με τις αποστολές που πραγματοποιούν οι Γιατροί του Κόσμου σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και ενημερωτικό υλικό για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για το πολυετές έργο των Γιατρών του Κόσμου σε κρίσιμες καταστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πέρυσι ενημερώθηκαν για το έργο της ΜΚΟ περίπου 6.000 επισκέπτες, ενώ παράλληλα οι γιατροί παρείχαν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε 1.709 συμπολίτες μας.