Η αναφορά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ την επομένη ημέρα του αποκλεισμού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε ο Τσούμπα Ακπόμ.Στην σημερινή ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο τίτλος του κειμένου που συνοδεύει τα νέα της προπόνησης (30/8) αναφέρει: «Όλα τώρα αρχίζουν». Και προσθέτει:

«Το μήνυμα το πέρασε αρχικά ο κόσμος με το χειροκρότημα και τη φωνή του στο τέλος του αγώνα και στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου στ’ αποδυτήρια. Ο ΠΑΟΚ βγήκε πιο ισχυρός από μια δοκιμασία παρότι δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει άλλη μία υπέρβαση και συνεχίζει με ψηλά το κεφάλι. Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί στο Europa League, ωστόσο αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι το επόμενο παιχνίδι, δηλαδή η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης. Η όποια κόπωση κι απογοήτευση, λοιπόν, πρέπει να μείνει στην άκρη κι ο Δικέφαλος να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στη Super League σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα».


Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα. «Την Πέμπτη (30.08) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Μπενφίκα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Μαζί τους κι ο Τσούμπα Ακπόμ , ο οποίος είχε μια ενόχληση στη μέση. Το θετικό είναι πως προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να ετοιμάζει τα πλάνα του υπολογίζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Την Παρασκευή (31.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».