Προσοχή! Έργα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - ΚαβάλαςΆρχισαν οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη. 

Συγκεκριμένα θα αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα στηθαία ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.
Αναλυτικά προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες στο ύψος του Στίβου και του Περιστερώνα, πριν από τον κόμβο εξόδου για Σταυρό, στον κόμβο Βρασνών-Ασπροβάλτας και στον κόμβο Ασπροβάλτας, μετά το φανάρι των Βρασνών, προς Ασπροβάλτα.
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή επί της 15ης Επαρχιακής Οδού (Λαγκαδά-Κολχικού- Βόλβης- Ρεντίνας) και στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Μαδύτου - ορίων Νομού Θεσσαλονίκης προς τον οικισμό Βαρβάρας Ν. Χαλκιδικής). Κοπές χόρτων και καθαρισμοί τάφρου θα γίνονται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή στα ερείσματα εκατέρωθεν της 24ης Επαρχιακής Οδού, στο τμήμα μετά τον οικισμό Ν. Μαδύτου, με κατεύθυνση νοτιανατολικά προς τα όρια του Νομού και τον οικισμό της Βαρβάρας.

Σχόλια