Στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν κοντά στις ιαματικές πηγές της Αριδαίας θα φιλοξενηθεί και φέτος το 7ο μουσικό φεστιβάλ. Για ακόμη μια χρονιά όσοι παραβρεθούν στη μαγική τοποθεσία θα απολαύσουν τις συναυλίες αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Θα... γευτούν τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και παράλληλες δράσεις.
Η πρώτη ημέρα, η σημερινή, Παρασκευή 20 Ιουλίου αρχίζει με τη Μαρία Παπαγεωργίου. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας θα σημάνουν την έναρξη του φετινού φεστιβάλ. Συναντώνται επί σκηνής για να ερμηνεύσουν κομμάτια – σταθμούς της πορείας τους αλλά και τα τραγούδια από το δίσκο "με στόμα που γελά" που κυκλοφόρησε φέτος το Φεβρουάριο. Ο Σωκράτης με την φωνή απ'την ψυχή και ο Θανάσης με τους "ποιητικούς" τους στίχους στήνουν φέτος για πρώτη φορά μια μοναδική γιορτή.
Αύριο, Σάββατο 21 Ιουλίου, η εκρηκτική Ματούλα Ζαμάνη καταλαμβάνει την σκηνή και ξορκίζει τους αμανέδες μας με την απελευθερωτική της ενέργεια, αμέσως πριν ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης ανέβει στο stage για να ξεσηκώσει και τους τελευταίους με την λύρα του και τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια. 
Η τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, Κυριακή 22 Ιουλίου, ανοίγει με την συναισθηματική Παυλίνα Βουλγαράκη. Αμέσως μετά η σκηνή φιλοξενεί το απόλυτο reunion του 2018. Γιορτάζοντας 30 χρόνια μετά την ίδρυση τους, οι επανενωμένοι ΠΥΞ – ΛΑΞ ανηφορίζουν για ένα live – σταθμό με τραγούδια που θα συγκινήσουν και θα σιγοψιθυρίσουμε  μαζί τους. Τη σκυτάλη παίρνουν για ένα εκρηκτικό κλείσιμο του φεστιβάλ οι ντόπιοι Radio Active, μια 5-μελής rock/metal μπάντα με frontman τον Σάκη Καρπά. 
Όλες οι συναυλιακές δράσεις θα λάβουν χώρα στα Λουτρά Πόζαρ  όπου η μουσική γίνεται ένα με το τοπίο. 
Info: Λουτρά Πόζαρ, δήμος Αλμωπίας (35km από την Έδεσσα)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
25€ τριημέρου (περιορισμένα)
30€ τριημέρου (περιορισμένα, κατόπιν εξαντλήσεως των εισιτηρίων των 25€)
35€ τριημέρου (κατόπιν εξαντλήσεων των εισιτηρίων των 30€)
13€ ημερήσιο προπώληση
13€ ημερήσιο φοιτητικό / ανέργων
15€ ημερήσιο ταμείο