Εκκαθάριση, σύσταση νέας ΠΑΕ και εισιτήρια διαρκείας

Τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο χθεσινό διοικητικό συμβπούλιο γνωστοπόιησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή.
Οι «κυανόλευκοι» έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ και τη σύσταση νέας, ενόψει της συμμετοχής τους στη Football League.

Επίσης ανακοίνωσαν την άμεση κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν και κάλεσαν τους φίλους της ομάδας να τα προμηθευτούν καθώς είναι η μοναδική πηγή εσόδων της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο στην χθεσινή συνεδρίασή του και συζητώντας για τα βήματα που πρέπει να γίνουν άμεσα για τη συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League και ύστερα από την αναγκαία ψηφοφορία και με ομόφωνη απόφαση από όλα τα μέλη του αποφάσισε τα εξής:

1. Κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που προβλέπει ο νόμος σε συνεργαζόμενο δικηγορικό γραφείο της έδρας του Συλλόγου για την αίτηση υπαγωγής της προηγούμενης ΠΑΕ στη διαδικασία της εκκαθάρισης, καταθέτοντας αίτηση στο αρμόδιο Πρωτοδικείο.

2. Να προχωρήσει άμεσα στη σύσταση νέας ΠΑΕ και το άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμού. Για τον σκοπό αυτό και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσης αλλά και την τιμή της μετοχής.

3. Την άμεση διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Η διάθεσή τους θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλή στο Κατσάνειο και ώρες από τις 10:00-14:00 και από τις 17:00-20:00. Αναλυτικά οι τιμές τους είναι: VIP-300 € Gold-200 € Kεντρική θύρα-120 € Πέταλο-70 €

4. Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεκινούν άμεσα τις επαφές με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη δημιουργία του ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Εν τω μεταξύ ο Τάσος Κατσαμπής με το τεχνικό του επιτελείο θα επισκεφτούν αύριο Πέμπτη εγκαταστάσεις Αθλητικού Κέντρου το οποίο επιλέχθηκε για την προετοιμασία της ομάδας.

Καλούνται οι φίλοι του Ηρακλή να προσέλθουν άμεσα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας αφού είναι και η μοναδική πηγή εσόδων, επί του παρόντος, για τη λειτουργία της ομάδος».

Σχόλια