Το «μπαμ» στη μεταγραφική περίοδο του βόλεϊ, τουλάχιστον έως τώρα, έκανε ο ΠΑΟΚ ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς. Μεταγραφή που είναι ικανή να κάνει τη διαφορά είναι αυτή που πραγματοποίησε ο «Δικέφαλος του Βορρά», απαντώντας σε διάστημα λίγων ωρών στον Ολυμπιακό, που είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Πρόκειται για μία κίνηση που σαφώς αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της νέας περιόδου και υποχρεώνει τους πρωταθλητές «ερυθρόλευκους» να κινηθούν για την απόκτηση ενός ανάλογης κλάσης διαγώνιου.

Ο αρχηγός της Εθνικής επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από επτά χρόνια καριέρας σε Ιταλία, Τουρκία και Κορέα, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στην Ορεστιάδα και κάνοντας το μεγάλο άλμα στον Ολυμπιακό, όπου έπαιξε από το 2006 ως το 2011.

Ο έμπειρος διεθνής αθλητής (ύψος 2,11 μ.) γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1989 στο Σεράγεβο. Αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια του Δικεφάλου για την επιστροφή του στην κορυφή. Einai μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Δικέφαλος μέσα σε άκρα μυστικότητα, ήρθε σε επαφή με τον Τζούριτς που αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής ομάδας