Σόου Καμμένου για να αντιστρέψει το κλίμα


Σόου Πάνου Καμμένου και προσπάθεια να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα που επικρατεί στους ΑΝΕΛ μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη «Βόρεια Μακεδονία».


«Οι ΑΝΕΛ δεν φυλλορροούν αλλά δέχονται απειλές» υποστήριξε ο προεδρος των ΑΝΕΛ, αμέσως μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Παράλληλα, δήλωσε πως θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό «όταν και εάν» έρθει η συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή να υπάρξει διευρυμένη πλειοψηφία, 180 βουλευτών, επιμένοντας ότι σε κάθε περίπτωση οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη πως η συμφωνία θα «μπλοκάρει» στα Σκόπια και δεν πρόκειται να φτάσει στην Αθήνα πριν από τα μέσα του 2019.

Επίσης, χαρακτήρισε «στημένα» τα επεισόδια κατά στελεχών του και υποστήριξε ότι οι βουλευτές του κόμματος δέχονται απειλές και για αυτό θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου πως υπήρξαν ανταλλάγματα για την ψήφιση της συμφωνίας, ο Π. Καμμένος τόνισε πως «οι ΑΝΕΛ δεν βάζουν στην ζυγαριά τα εθνικά θέματα».Όπως κατήγγειλε, «κατά το πέρας της συνεδρίασης της Βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δέχθηκα σε προσωπικό λογαριασμό στο twitter μια κόπια ενός λογαριασμού ο οποίος δημοσίευσε το σύνολο των προσωπικών στοιχείων των βουλευτών, των στελεχών και των μελών των ΑΝΕΛ προκειμένου να ξεκινήσει ένα πογκρόμ απειλών σε όλη την Ελλάδα, κατευθυνόμενο από στελέχη της ΝΔ, όπως προκύπτει και από συγκεκριμένα sms που έφυγαν κατά λάθος και προς στελέχη των ΑΝΕΛ.

Αυτές οι απειλές προχώρησαν σε κινητά τηλέφωνα, σε σταθερά τηλέφωνα οικιών και γραφείων βουλευτών αλλά και στελεχών των ΑΝΕΛ, απειλητικά τηλεφωνήματα τα οποία οδήγησαν και σε απειλητικές προσυγκεντρώσεις σε γραφεία των ΑΝΕΛ αλλά και σε σπίτια στελεχών προκειμένου να υποχρεώσουν τα στελέχη αυτά να εγκαταλείψουν του Ανεξάρτητους Έλληνες» προσέθεσε ο κ. Καμμένος.

«Ο στόχος είναι ο εκφοβισμός που είχε σαν αποτέλεσμα χθες στα Χανιά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης όπου ήταν παρούσα η υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, να έχουμε ένα στημένο τηλεοπτικό σόου όπου με επικεφαλής τον πρώην κρατούμενο των φυλακών, κ. Παντελή Καπαρουδάκη, στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και υπαλλήλων συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά των ΑΝΕΛ, ενός κλίματος το οποίο θα οδηγούσε, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, στο να φυλλορροήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», σημείωσε.

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι ΑΝΕΛ δεν φυλλοροούν. Θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αυτού του είδους η προπαγάνδα εις βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα μείνει αναπάντητη: Ζητάμε ομόφωνα, άμεσα δικαστική διερεύνηση με εμπλοκή του εισαγγελέα. Δίνουμε όλα τα κινητά τηλέφωνα της ΚΟ και των στελεχών μας στην διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποδειχθεί ποιός προσπαθεί, ουσιαστικά σε συνέχεια και αυτών που ειπώθηκαν στη Βουλή να καταλύσει το πολίτευμα. Γιατί περί καταλύσεως του πολιτεύματος πρόκειται η προσπάθεια η οποία γίνεται για εκφοβισμό στελεχών ενός δημοκρατικού κινήματος» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Καμμένος για Σκοπιανό: Θα κάνουμε τα πάντα για να μην περάσει η συμφωνία

«Θα κάνουμε οτιδήποτε για να μην έρθει στη Βουλή αυτή η συμφωνία», είπε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Ερωτηθεί μάλιστα αν αυτό σημαίνει ότι θα αποσύρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση, απάντησε: «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο χρόνος που πιστεύει πως θα έρθει η συμφωνία, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι θα είναι το 2019, καθώς τα Σκόπια θα πρέπει να εκπληρώσουν όλα τα προαπαιτούμενα. Χαρακτήρισε τη συμφωνία είναι προσχέδιο που δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα και εκτίμησε ότι δεν θα περάσει από τα Σκόπια.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε και για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ για την αλλαγή του ονόματος. Αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αν ποτέ φτάσει η συμφωνία στη Βουλή, να ψηφιστεί από 180 βουλευτές.

«Πουλημένος» ο Δημήτρης Καμμένος – Επίθεση σε Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος τω ΑΝΕΛ επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «πρέπει να μας πει εάν είναι αυτός στην κυβέρνηση τι θα κάνει, καθώς δέχεται και το erga omnes και τη σύνθετη ονομασία». Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό και ότι έχει παρασυρθεί και έχει γίνει συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής, ακούγοντας τις ακραίες φωνές μέσα στο κόμμα του.

Στήριξε τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη, λέγοντας ότι δεν είπε όσα του αποδίδονται σχετικά με ανταλλάγματα. «Το σχέδιο της ΝΔ ήταν ρίξει την κυβέρνηση για να μην υπάρξουν τα θετικά από την έξοδο από το Μνημόνιο και γιατί δεν θέλει να προχωρήσει η πάταξη της διαφθοράς και τη διερεύνηση των σκανδάλων».

Απέδωσε σε εξαγορά τη στάση του Δημήτρη Καμμένου και μάλιστα είπε ότι προσπάθησε να επηρεάσει ακόμα δυο βουλευτές, όμως «οι ΑΝΕΛ δεν φυλλορροούν». Κατήγγειλε ότι πίσω απ’ όσα συμβαίνουν με στελέχη των ΑΝΕΛ είναι και δημοσιογραφικά κέντρα, που κατέχουν «Εσκομπάρ» με 2,5 τόνους ηρωίνη από την Τουρκία, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και σε άλλο ιδιοκτήτη μέσου ενημέρωσης που θέλει να πέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.


Από το in.gr

Σχόλια