Αποφασισμένη να κάνει το «μπαμ» της καλοκαιρινής περιόδου φέρεται, σύμφωνα με την As, ότι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το να εντάξει στο δυναμικό της τον Γκάρεθ Μπέιλ.
Με βάση τον ισπανικό Τύπο και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν 140 εκ. ευρώ για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Ουαλού σταρ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρουν πάντα τα δημοσιεύματα, ο MVP του τελικού του Champions League (πέτυχε 2 γκολ μετά την αλλαγή του) ξεκαθάρισε μετά τον αγώνα πως θα συζητήσει άμεσα με τον ατζέντη του και θα αποφασίσουν για το επόμενο βήμα της καριέρας του, μιας και είναι δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ για την απόκτησή του, που μπορεί να φθάσει τα 140 εκατ. ευρώ!

Ο Μπέιλ είναι δυσαρεστημένος και από τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Ρεάλ και έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να προχωρήσει τις επαφές με την ομάδα του Μάντσεστερ, ενώ και ο Ζοζέ Μουρίνιο, φέρεται πως έχει πείσει τον Μπέιλ να επιστρέψει στην Premier League.