Τι είπαν Ρίτσι και Πελεκούδας μετά το 2-0 του ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στη συνέντευξη που ακολούθησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα Σύρου 3-0.Ντανιέλε Ρίτσι: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που μετρούσε περισσότερο η νίκη που θα έδινε ψυχολογία στην ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι δώσαμε την ελπίδα στην ομάδα της Σύρου ότι μπορούσε να κάνει κάτι καλό απέναντί μας. Σήμερα παίξαμε συγκεντρωμένα και δεν τους επιτρέψαμε να βρουν ρυθμό. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην άμυνα και μας βγήκαν. Πάντα υπάρχει περίπτωση να χάσεις, αν ο αντίπαλος παίξει μία καλή άμυνα. Σήμερα πιστεύω παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη.

Παίξαμε καλά, με καθαρό μυαλό, αλλά θεωρώ ότι έχουμε παίξει και καλύτερα ματς. Ήταν από τα καλά μας παιχνίδια αλλά έχουμε αγωνιστεί και στην Ευρώπη εξίσου καλά. Δεν το ξεχωρίζω αυτό το ματς από τα υπόλοιπα.
Μια ομάδα είναι δυνατή όταν κερδίζει ακόμη κι αν δεν παίζει καλά. Κάποιες φορές παίξαμε λιγότερο καλά και χάσαμε. Θα γίνουμε δυνατοί όταν κερδίζουμε ακόμη κι αν δεν παίζουμε καλά”.

Παναγιώτης Πελεκούδας:
“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου και στους συμπαίκτες μου, γιατί δείξαμε ότι έχουμε τη θέληση να πάμε στον τελικό . Με μία νίκη στα επόμενα ματς θα καταφέρουμε να περάσουμε στους τελικούς. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά ώστε να δείξουμε ότι δεν μπορούν να μας αποκλείσουν.

Το μπλοκ μας, αν και δεν έχουμε κορμιά σαν του Ολυμπιακού, είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Από κάθε προπονητή παίρνω και κάτι. Φέτος δουλέψαμε καλά με τον προπονητή. Θεωρώ ότι όλη τη χρονιά ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Δημοσιογραφικά αυτό φάνηκε μόνο από τα μέσα του Ιανουαρίου και έπειτα. Είχαμε από την αρχή καλό μπλοκ.

Σχόλια