Στην Αθήνα βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ενόψει του final 4 του κυπέλλου.
Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιόσιπ Κέζιτς, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα είναι στον πάγκο, με τη συμμετοχή του να εξαρτάται από το πως θα κυλήσει ο ημιτελικός του Σαββάτου κόντρα στον Όμιλο Ξυνή/ΟΣΦΠ. Εκτός αποστολής ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ εκανε μια τελευταία  προπόνηση στο Μικρα 3 χθές, και σήμερα το απόγευμα θα προπονηθεί στο κλειστό της Γλυφαδας.Νωρίτερα στις 15.30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου ενόψει του final 4. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον 1ο ημιτελικό τον Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, σε ματς που θα ξεκινήσει στις 17.15. Στις 19:30 θα διεξαχθεί ο 2ος ημιτελικός ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και Αερωπός Έδεσσας. Ο τελικός ειναι προγραματισμένος για την Κυριακή στις 19.30.
Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας ο Στέλιος Σειρεκίδης προπονητής της ομάδας δήλωσε
"Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στον τελικό και το κύπελλο. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε δοκιμάσει κάποια πράγματα και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είναι ένα δύσκολο ματς με μια καλή ομάδα, και νομίζω ότι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κρίνουν τον νικητή. Θέλει ηρεμία, ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας".
Σε ερώτηση για το αν ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα είναι και ο κυπελλούχος ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε: Δεν μπορώ να πω κάτι με βεβαιότητα, γιατί το κύπελλο κρύβει εκπλήξεις. Πάντως νομίζω πώς ο νικητής από το δικό μας ζευγάρι θα είναι το φαβορί. Ελπίζω να είμαστε εμείς." Όσο για το που θα κριθεί ο ημιτελικός, ο Στέλιος Σειρεκίδης τονίζει: "Στις λεπτομέρειες, στο θέλω , στο πάθος και στην τύχη. Είμαστε  ομάδα που ξέρει από πίεση, παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε""