Στην Αθήνα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς, τον Παναθηναϊκό, σε ενα ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από την Ερτ.
Η ομάδα του Ρίτσι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θέλει φυσικά μόνο την νίκη, για να διατηρηθεί σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς, όσο και αν ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λίγκ, επηρέασαν ψυχολογικά τη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ επικεντρώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς θέλει α διεκδικήσει το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Ο "Δικέφαλος" θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια προπόνηση σήμερα το πρωί στο κλειστό του ΜΕΤΣ. Στο μεταξύ ο  Θάνος Παπαδημητρίου υποβλήθηκε χθές σε αρθροσκόπηση, με την επιστροφή του στη δράση να υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες περίπου. Αναλυτικα το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αναφέρει:
"Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο αθλητής του τμήματος, Θάνος Παπαδημητρίου, υποβλήθηκε με επιτυχία σε αρθροσκοπική μηνισκεκτομή αριστερού γόνατος, από τον ιατρό κ. Νικηφόρο Διονύσιο.

Ο αθλητής θα εξέλθει αύριο (03/03/2018) από την κλινική και από Δευτέρα (05/03/2018) θα ξεκινήσει φυσιοκοθεραπείες. Η επάνοδος του, στους αγωνιστικούς χώρους, υπολογίζεται στις 3 εβδομάδες.

Ο Α.Σ και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ευχαριστούν τη διοίκηση και το προσωπικό της EUROMEDICA Γενικής Κλινικης Θεσσαλονίκης , για την φροντίδα που παρείχε στον αθλητή μας".