Πολλα τα κέρδη για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό με τη Σπάρτη. Στο παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να διατηρήσουν αγωνιστικό ρυθμό λόγω της διακοπής, οι πράσινοι κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 της ομάδας της Λακωνίας. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού στις αρχές του δευτέρου μέρους.
Η ευχάριστη είδηση για τον Εβρίτη τεχνικό έχει να κάνει με το ότι είδε τους Λουτσιάνο και Μυστακίδη να δηλώνουν «παρόν» και να παίρνουν λεπτά συμμετοχής.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Τζανδάρης, Κάτσε, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Δώνης, Μολίνς. Έπαιξαν και οι Χριστογιώργος, Αυλωνίτης, Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Πίσπας.

Σπάρτη: Γιακουμάκης, Σουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Εμιμοντέι, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Κιοφού, Γραικός, Γουάρντεν. Έπαιξαν και οι Μακρυωνίτης, Δεινόπαππας, Δοδοντσάκης, Συμεωνίδης, Κατσίκης, Μπέλη, Ρομπάκο, Μπουζούκης, Σανδραβέλης.