Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του καθοριστικού αγώνα με την Σασταμάλα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του CEV Champions League Ανδρών. Μία στροφή πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, οι Πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έστω κι αν χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη και ο Ιταλός κόουτς θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατη επτάδα του.
Με δεδομένο πως πρώτο κριτήριο είναι οι νίκες και έπειτα το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε κάθε ομάδα στον όμιλο, ο ΠΑΟΚ αναζητά την καθαρή νίκη απέναντι στους Φινλανδούς και παράλληλα ήττα της γαλλικής CHAUMONT VB 52 Haute Marne στην έδρα της από την πολωνική PGE Skra BELCHATOW ή ήττα της γερμανικής BERLIN Recycling Volleys, επίσης στην έδρα της, από την πολωνική JASTRZEBSKI Wegiel. O αγώνας θα ξεκινήσει στις 199.00 με διαιτητες τους HERBIK Marcin και RAPISARDA Daniele.
Μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι, με αντίπαλο την Ford Store Levoranta SASTAMALA ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι θα παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι στη φάση των ομίλων, έχοντας την ευκαιρία και τις προϋποθέσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η δουλειά μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Έπειτα θα δούμε τι γίνεται με τα αποτελέσματα στα άλλα γήπεδα. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για το σύλλογό μας εάν καταφέρουμε να προχωρήσουμε παρακάτω στο CEV Champions League. Το προηγούμενο Σάββατο ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες για αυτό το ματς και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε εναντίον της SASTAMALA. Θα ήταν προτιμότερο αν ξεκινούσαν όλα τα παιχνίδια ταυτόχρονα την Τετάρτη, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε τα πράγματα όπως είναι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο”

Aνακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Τετάρτης στις 19:00 μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σασταμάλα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά το ΤΑΠ ΠΑΟΚ  ααφέρει στην ανακοίνωση του: " Ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την ομάδα, δίνοντας δυναμικό παρών στο Παλατάκι. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
Στο PAOK Sports Arena (Καθημερινές 10:00-18:30, Τετάρτη 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr
Καταστήματα Γερμανός