Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει σήμερα το πρωί την προετοιμασία του με ένα χαλάρωμα ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν έχει ανοίξει τα πλάνα του, αν και όπως έχουν σημειώσει επί της ουσίας παίζεται μόλις μια θέση στην ενδεκάδα. Στο μεταξύ μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση ενόψει του ντερμπι ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Για μένα κάθε παιχνίδι είναι τελικός και θέλουμε να το κερδίσουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο, έχει μεγάλο νικηφόρο σερί, δεν έχει χάσει πόντο στην έδρα του και δέχεται πολύ λίγα γκολ. Για μας είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να τα δώσουμε όλα σαν ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».
Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην βαθμολογία με νικηφόρο σερί, έχει επιτυχημένες μεταγραφές που του έχουν βγει. Είναι μία ομάδα που και στον πρώτο γύρο είχε κάνει ευκαιρίες για να σκοράρει. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι γιατί κάνουν πολύ καλή δουλειά».
Οι παίκτες μου πρέπει να είναι θαρραλέοι. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να παρουσιαστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και να δείξουμε την αξία μας. Μπορεί να είναι πρώτοι αλλά πρέπει να τους παίξουμε στα ίσα μέσα στην έδρα τους. Όλοι στον ΠΑΟΚ δουλεύουν για την ομάδα και για να μην δεχτεί γκολ, όχι μόνο η άμυνα. Όταν έχει τόσα λίγα γκολ παθητικό όλοι βοηθούν. Όταν δέχεσαι πολλά γκολ σημαίνει ότι κάποιοι δεν βοηθούν. Αυτοί έχουν προφανώς βρει εναν τρόπο για να μην δέχονται εύκολα το γκολ».