Ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Άρης για όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της 14ης Φεβρουαρίου με το Λαύριο στο Αλεξάνδρειο, για την 16η αγωνιστική της Α1.



Αυτό σημαίνει πως ο Άρης δεν θα έχει στο πλευρό του τον φίλαθλο κόσμο του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στις 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Στην ΚΑΕ Άρης επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 3.500 ευρώ για τον ίδιο αγώνα.


Οι κίτρινοι θα καταθέσουν έφεση, στοχεύοντας βασικά στην ολική ανατροπή υπέρ της, προκειμένου ο Αρης να μην αναγκαστεί να υποδεχτεί, αρχικά, τον ΠΑΟΚ (11/3), στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Α1, χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες του Αλεξανδρείου (σ.σ. μεσολαβεί η εκτός έδρας δοκιμασία με τον Ολυμπιακό), αλλά και με το ίδιο σκηνικό στο «Nick Galis Hall», τον Προμηθέα (20ή αγωνιστική).


Στη διάρκεια της ημέρας, ακόμη, περιμένουν οι Θεσσαλονικείς να επιστρέψουν στη βάση τους οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιάννης Αθηναίου, Μπράις Ντουβιέ, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Ελλάδας και Αυστρίας, αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Αύριο πρόκειται να βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα και ο Ιβάν Μάρας, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα, για τον ίδιο λόγο, με την εθνική Μαυροβουνίου.