Ο Ολυμπιακος εχασε απο την ΑΕΚ με 2-1 και αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, αλλά αυτό που μετράει περισσοτερο ειναι η κακη λειτουργεια της ομάδας. Κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από τις εμφανισεις του Ολυμπιακου και κυριως απο τους παικτες που έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στα τελευταία σημαντικά παιχνίδια ηταν κάκιστη.

Μάλιστα η συνεχιζόμενη κριση, και ο αποκλεισμός έφερε έντονες αντιδράσεις από μερίδα οπαδών των πρωταθλητών που βρέθηκαν στο Ρέντη… υποδεχόμενοι την αποστολή της ομάδας από το ΟΑΚΑ.

Η οργή των οπαδών για όσα συνέβησαν και πάλι ήταν μεγάλη ζητώντας εξηγήσεις από τους ερυθρόλευκους και από τον Γιάννη Βρέντζο με τον οποίο συνομίλησαν. Υπήρξαν συνθήματα για το πώς μια ομάδα μοντέλο μετατράπηκε σε αυτή που αγωνίστηκε με την ΑΕΚ αλλά και το ότι ονειρεύονται τελείως διαφορετικά την ομάδα που αγαπάνε.

Υπήρξαν και αποδοκιμασίες σε παίκτες του Ολυμπιακού απο τους οποίους περιμένουν πολύ περισσότερα από όσα βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο ενώ απαίτησαν να υπάρξει άμεσα καλύτερη εικόνα και να παρθούν όλα τα μέτρα για να επιστρέψει η ομάδα στον σωστό δρόμο.

Πλέον ο Ολυμπιακός απο σήμερα στρέφει την προσοχή του στον εοπερχόμενο αγωνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.