Κανονικά εκδικάστηκε η καταγγελία του Στάθη Ταυλαρίδη εις βάρος του Παναθηναϊκού. Το δικαστήριο δεν εδωσε νέα αναβολή και η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Ο ποδοσφαιριστης διεκδικεί 97.000 ευρώ από τους πράσινους και αναμένεται να κερδίσει την υπόθεση.Κάτι το οποίο θα σημαίνει και αφαίρεση τριών βαθμών για τον Παναθηναϊκό αν δεν προχωρήσει στην ολική εξόφληση του πρώην ποδοσφαιριστή. Πλέον ο μόνος χρόνος που έχουν οι πράσινοι είναι να τα βρουν με τον Έλληνα αμυντικό στην διάρκεια που θα χρειαστεί το δικαστήριο για να ανακοινώσει την απόφαση του. 
Στο δικαστήριο βρέθηκε κανονικά και ο Στάθης Ταυλαρίδης, για πρώτη φορά, χωρίς όμως να πάρει το λόγο κατά την διάρκεια της εκδίκασης.
Την προσπάθεια να συγκροτήσει ένα αξιόπιστο σύνολο με τo ποδοσφαιρικό  υλικά που διαθέτει συνεχίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε στην Λάρισα τους παίκτες του να εκτελούν με το σωστό τρόπο το αγωνιστικό πλάνο που είχε καταστρώσει και αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μετά το τέλος του αγώνα.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν ικανοποιημένος και σε ατομικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Δώνη που καταθέτει το 100%, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει για τον Κάτσε, από τον οποίο περιμένει συνεχώς να ανεβάζει την απόδοσή του.
Φυσικά ο Ουζουνίδης έχει μόνο καλά λόγια για τον Ρόμπιν Λουντ, αν και παραδέχεται ότι έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του.