Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ , η οποία αντιμετωπίζει στις 17.00 τον Εθνικό Πειραιά. Οι πρωταθλητές θέλουν μόνο νίκη, αλλά και ο Ρίτσι να δει την συνεργασία των πασαδορων του με τον Βουλγαρο Ουσίκοφ κατά πρώτο λόγο και τον Κουμεντάκη κατά δεύτερο.
Η τελευταία προπόνηση των ασπρόμαυρων, ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, θα γίνει σήμερα το πρωί. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Δανιηλίδου και Στεργιόπουλος. Μιλώντας για το συγκεκριμένο ματς ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης σημείωσε: “Αφήνουμε πίσω το ευρωπαϊκό παιχνίδι και την κουραστική εβδομάδα. Στόχος μας πλέον είναι το ματς του Σαββάτου με τον Εθνικός Πειραιώς. Ο Εθνικός είναι μια νέα ομάδα και έχει δείξει ότι δουλεύει καλά. Έχει κάνει σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα έρθει και θα παίξει χωρίς άγχος για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα για να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας και να φτάσουμε στη νίκη και τους 3 βαθμούς, που είναι το σημαντικότερο για εμάς”.