Πειστική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ που έδωσε απαντήσεις σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, με την απόδοση του σε μια δύσκολη έδρα, με μια δυνατή ομάδα όπως ο Πανιώνιος.
Του Γιάννη Χατζηιωαννίδη

Το 1-3 δεν σηκώνει αμφισβητήσεις για το ποια θα ει ναι η μία από τις δυο ομάδες του τελικού κυπέλλου Ελλάδας. Το χθεσινό ματς ήταν ένα ματς απαντήσεων κυρίως από την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία είχε ετοιμαστεί για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως όλοι γνωρίζουν επέλεξε τον δρόμο της φυγής και της δειλίας. Από αυτήν τη πλευρά περιμέναμε να δούμε τον ΠΑΟΚ. Πόσο δηλαδή θα τον επηρέαζαν τα γεγονότα της Κυριακής. Όπως έδειξε η αγωνιστική εικόνα των ασπρόμαυρων, τα γεγονότα έδεσαν περισσότερο τη ομάδα, την πείσμωσαν, και οι παίκτες των ασπρόμαυρων έβγαλαν αντιδραση, που τόσο ήθελαν.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να δείξει και έδειξε σε όλη την Ελλάδα, ότι ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και ήταν έτοιμος για αυτό. Έψαχνε το καλό ποδόσφαιρο, την καλή εικόνα για να την αφιερώσει σε αυτούς που τον αμφισβήτησαν. Ελπίζουμε όλοι να συνεχίσει έτσι και στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος , όπου δεν υπάρχει επιστροφή για τον ΠΑΟΚ που θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πώς ήταν τέτοια η εικόνα του ΠΑΟΚ που δεν χρειάζεται να μπούμε σε αγωνιστικές τακτικές και παρουσίες. Όσο και αν η χαλάρωση στα είκοσι τελευταία λεπτά έφερε μια αμυντική αστάθεια. Να σημειώσω τέλος πώς στην οικονομία του παιχνιδιού ο Μαουρίτσιο ήταν πάρα πολύ καλός, ίσως ο καλύτερος του αγώνα. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο «Δικέφαλος»

ΣΣ1

Το 0-2 του ΠΑΟΚ με τον Πριγιοβιτς είναι ένα γκολ που διδάσκεται στις αίθουσες προπονητικής, κυρίως για τον υποδειγματικό τρόπο εκτέλεσης από τον σέντερ φόρ. Όπως φυσικά και ο τρόπος που ο Αζεβέδο βγαίνει στη πλευρά για να κάνει την τέλεια σέντρα προς τον φόρ της ομάδας Τονίζω και πάλι φανταστική η σέντρα του Αζεβέδο, ενδεικτική της ποιότητας που διαθέτει.

ΣΣ2

Ο ΠΑΟΚ έδειξε σεβασμό στο Πανιώνιο, δεν ανέβασε ρυθμό στο Β΄ημίχρονο και απλά διαχειρίστηκε το ματς πάρα πολύ καλά. Η συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν πολύ αξιοπρεπείς απέναντι σε αυτούς του Πανιώνιου.

ΣΣ3

Ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδας και άλλη μια προβληματική διαιτησία από τον Σκουλά. Κλασικό φάουλ στο ημικύκλιο πάνω στον Μπίσεσβαρ