Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου- Επανομής θα πραγματοποιηθούν από αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 ως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, θα τοποθετηθούν εύκαμπτα πλαστικά πτερύγια για την επισήμανση της διπλής αξονικής διαγράμμισης στο τμήμα της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου- Επανομής από την είσοδο του οικισμού της Επανομής ως το σηματοδοτούμενο κόμβο αναστροφής
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες με ώρα έναρξης 7:00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.