Με απίστευτη ταλαιπωρία επέστρεψε σήμερα (28/1) στις 7.30 το πρωί ο ΠΑΟΚ στη βάση του, οδικώς από την Πάτρα, μετά την αναμέτρηση με τον Προμηθέα (27/1) στην αχαϊκή πρωτεύουσα για τη 14η αγωνιστική της Α1.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» έμεινε εγκλωβισμένη για τρεις ώρες (από τις 3.15) στην Εγνατία Οδό, περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, καθώς το οδόστρωμα, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα, ήταν γεμάτο από χιλιάδες βίδες και σπασμένα γυαλιά (θραύσματα από ποτήρια) που είχαν πέσει από φορτηγό.

Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η κυκλοφορία στην πλευρά του δρόμου προς τη Θεσσαλονίκη, λίγο έξω από την πόλη της Βέροιας.


Μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν εγκλωβισμένη, επίσης, η αποστολή της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, εκατοντάδες άλλα αυτοκίνητα, λεωφορεία και φορτηγά.

Το συγκεκριμένο σκηνικό για τους «ασπρόμαυρους» συμπλήρωσε, με αρνητικό τρόπο, το πολυήμερο και κουραστικό ταξίδι τους, το οποίο άρχισε την περασμένη Κυριακή (21/1), για το ευρωπαϊκό παιχνίδι τους στην Ισπανία με την Τενερίφη (24/1), και ολοκληρώθηκε σήμερα.
 
Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ