Για το ματς με την Ορλαντίνα, το επερχόμενο με τον Πανιώνιο, αλλά και την retro day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ουσμάν Κρουμπάλι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια επίπονη εβδομάδα για εμάς με δύο απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε διάστημα 48 ωρών. Πιστεύω ότι το δυσκολότερο κομμάτι είναι να καταφέρεις να είσαι έτοιμος πνευματικά και όχι σωματικά, αλλά θεωρώ ότι το καταφέραμε. Πήραμε δύο σημαντικές νίκες που θα μας βοηθήσουν στην πορεία μας και στις δύο διοργανώσεις, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε στην ικανοποίηση μας από αυτά τα αποτελέσματα, καθώς η σεζόν είναι μεγάλη και δύσκολη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η νίκη μας επί της Ορλαντίνα μας έφερε πιο κοντά σε θέση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, αλλά έχουμε πει ότι κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός. Όσο σημαντικό ήταν το ματς με την Ορλαντίνα, είναι και αυτό με τη Σαλόν, αλλά θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από το βράδυ του Σαββάτου, όταν και θα τελειώσει το ματς με τον Πανιώνιο.

Ξέρω ότι το Σάββατο θα είναι η retro day και οι φίλαθλοι μας θα έρθουν στο γήπεδο με φανέλες παλιών παικτών. Είναι πολύ ωραίο για ένα σύλλογο να τιμάει την ιστορία του και το διάστημα που βρίσκομαι εδώ, έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία. Περιμένω τον κόσμο στο γήπεδο, για να μας σπρώξει σε μία ακόμα νίκη…»