Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ και έχει στρέψει την προσοχή του στο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την αύριο Κυριακή.
Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία φαίνεται πως θα επιλέξει στην αποστολή για την αρκαδική πόλη τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε, που πλέον είναι 100% έτοιμος από ιατρικής άποψης και θα του προσφέρει μία ακόμη λύση στη μεσαία γραμμή. Αντίθετα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα είναι ετοιμοπόλεμος, γι’ αυτό και θα καθυστερήσει λίγες μέρες η μεταπήδηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα. Στόχος είναι ο Νορβηγός μπακ να είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ή έστω στη ρεβάνς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.
Θεωρείται βέβαιο πώς ο Καταλανός προπονητής θα κάνει αλλαγές απέναντι στον Αστέρα. Ο Ένγκελς διεκδικεί τη θέση ενός εκ των Μποτία ή Σισέ, ο Κούτρης δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί και να παίξει ο Χατζισαφί, ενώ Ταχτσίδης, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ λογικά θα παίξουν από την αρχή. Στο μεταξύ, ο Όσκαρ Γκαρθία είναι ευχαριστημένος με την προσπάθεια και τη διάθεση που βγάζει στις προπονήσεις ο Μεντί Καρσελά και δεν αποκλείεται σύντομα να πάρει θέση βασικού