Η ομάδα του βόλεϊ, που κέρδισε με σβηστές μηχανές την Νίκη Αιγινίου 3-0 ετοιμάζεται να ταξιδέψει Τετάρτη στη Γερμανία με θετικό πρόσημο ενόψει του αγώνα κόντρα στην Φριντρισχάφεν για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CEV Champions League.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατόν, καθώς εξακολουθεί να έχει ελπίδες πρόκρισης, αν και λίγες, αλλά είναι πάντα μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Ντανιέλε Ρίτσι θέλει να δέσει τους πασαδόρους του με τον Ουσίκοφ κατά πρώτο λόγο και τον Κουμεντάκη κατά δεύτερο, οπότε όταν έρθουν τα ματς που καίνε και δίνουν τίτλους να είναι έτοιμη η ομάδα. Στο μεταξύ μιλώντας για την πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος ο εμπειρος πασσαδόρος Θάνος Τερζής δηλώνει:
«Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, η ομάδα θα πρέπει να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους στα κρίσιμα ματς όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια. Οι παλιοί παίκτες ξέρουμε τι σημαίνει το γεμάτο Παλατάκι και ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα μας στηρίξει και πάλι.Εμείς οι παίκτες πρέπει να δίνουμε το 100% για να είμαστε και φέτος πρωταγωνιστές, να φέρουμε κύπελλα στη Θεσσαλονίκη και να ζήσουν τα νέα παιδιά ότι στιγμές έχουμε ζήσει και εμείς εδώ μέσα».