Απάντηση στα ερωτήματα που προκαλούσε η καθυστέρηση για την ολοκλήρωση του deal έδωσε το ρεπορτάζ για την ιστορία του Μολέδο. ‘Έτσι, όπως αναφέρει η «Πράσινη» ο λόγος της καθυστέρησης αφορούσε τη «σφήνα» του Ολυμπιακού για τον παίκτη! Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση, τόσο προς τον Μολέντο, όσο και στον Παναθηναϊκό, η οποία ήταν μάλιστα ήταν καλύτερη οικονομικά από αυτή των Θεσσαλονικέων.
Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι προτιμούσαν να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο στον ΠΑΟΚ και όχι στον Ολυμπιακό για μια σειρά από λόγους...
Έτσι στη νέα επαφή του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στον Λούμπος Μίχελ η πρόταση του Ολυμπιακού, κάτι που γνώριζαν ήδη στον δικέφαλο του Βορρά… Κάπως έτσι, οι Θεσσαλονικείς μετά από εντολή Σαββίδη έκαναν τη νέα τους πρόταση που ικανοποιεί το τριφύλλι. Από τις 300 χιλιάδες ανέβηκαν στις 420 συν τον Κάτσε(πληρωμένο ως το καλοκαίρι και μετά συνιδιοκτησία), τον Κωνσταντινίδη(πληρωμένο ως το καλοκαίρι και ελεύθερο) και πιθανότατα τον Μυστακίδη, με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Όπως είναι φυσικό η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ κρίθηκε ικανοποιητική από όλους στον Παναθηναϊκό(ενήμερος για το θέμα είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος) και σε συνδυασμό ότι κανείς δεν ήθελε να δοθεί ο παίκτης στον Ολυμπιακό οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ταυτόχρονα, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τα χέρια και με τον Μολέντο και σήμερα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία.


sport-fm.gr