Δεν ξέρω αν το 5-0 επί του Λεβαδεικού μπορεί να εκφράσει κατά τον καλύτερο τρόπο την δυναμική εικόνα του ΠΑΟΚ.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Μπορεί ο αντίπαλος να μην είναι σε θέση να κοντράρει ένα ρόστερ σαν αυτό του ΠΑΟΚ, ομως ακόμη και σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος είναι δύσκολο να σημειώσεις πέντε γκολ. Ο ΠΑΟΚ αρέσει, και το πιο σημαντικό ότι πείθει. Επιτέλους πείθει αγωνιστικά και δείχνει ώριμος να διεκδικήσει αυτό το ρημάδι το πρωτάθλημα που κυνηγάει τριάντα χρόνια τώρα. Ναι η ομάδα του Λουτσέσκου, μπορεί να τα καταφέρει, δείχνοντας έτοιμη να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και την φιλόδοξη ΑΕΚ που έχει και αυτή τους ίδιους στόχους.
Σημαντικό επίσης πώς η ομάδα ηρέμησε. Σε αυτό το σημείο βέβαια να αναφέρουμε πώς ολες οι ομάδες ξεκινάνε την προετοιμασία τους με κάποιο πλάνο..
.Δουλεύουν προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση γνωρίζοντας ομως ποια είναι η κορυφή,το "ταβανι" που μπορούν να φτάσουν...
Οι παίχτες έχουν συγκεκριμενες ικανότητες και ο προπονητές βρίσκει τρόπους να τους εντάξει σε ένα στυλ παιχνιδιού που θα χει το καλύτερο δυνατοί αποτέλεσμα. Αυτο συμβαίνει σ'όλες τις "κοινές" ομάδες,σ' ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο .
Άρα και τα προβλήματα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ με την κακή εικόνα κυρίως στα εκτός έδρας μάτς, δεν ήταν ασυνήθιστο στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα ομως στρώνει τα τελευταία ματς που πάει από νίκη σε νίκη και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτός ειναι και ο λόγος που υπάρχει μια ικανοποίηση στις τάξεις τω οπαδών της ομάδων για την τελική επικράτηση και την υλοποίηση του ονείρου της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ έχει και σπουδαίους ποδοσφαιριστές και παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Αρα; το τρένο μπήκε στις ράγες του πρωταθλητισμού. Και αυτο είναι κάτι που το εισπράττουν και οι αντίπαλοι του. Παιχνίδι με παιχνίδι η συγκομιδή τω βαθμών και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. 
Η εικόνα του αν μη τι άλλο ήταν απόλυτα ικανοποιητική και το θερμό χειροκρότημα έδειξε την πίστη του κόσμου σε αυτή την ομάδα. 

ΣΣ1
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας του ΠΑΟΚ. Φανταστείτε αν αποκτηθούν και κάποιοι ακόμη. Πιστευω προσωπικά πώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε ποτέ τέτοια ποιότητα σαν ομάδα και δεν είχε ποτέ τόσες πολλές και σπουδαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για το πρωτάθλημα.

ΣΣ2
Το γήπεδο είναι μια μικρή κοινωνία ένας κόσμος σε μια παράσταση, αθλητική μεν, αλλά κοινωνική δε. Μπράβο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το πανό που ανάρτησαν. Η ταυτότητα ενός λαού δεν διαπραγματευεται.