Είναι βέβαιο πώς ο Γκαρθία θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Αυτές βέβαια δεν θα είναι πολλές και θα είναι όλες με μέτρο σε επίπεδο προσώπων. Είναι πολύ πιθανόν να δούμε ξανά τον Μάριν και τον Ζιλέ αντί των Πάρντο και Ταχτσίδη. Βεβαια για όλα αυτά θα αποφασίσει ο Ισπανός κόουτς στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Καραΐσκάκη.
Στο μεταξύ πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος κάποιος εκ του Οτζίτζα Οφόε ή του Ομάρ Ελαμπντελαουί για το αυριανό παιχνίδι του Κύπελλου Ελλάδας. Ο Νορβηγός μπακ-χαφ, ο οποίος προέρχεται από θλάση, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Όσκαρ Γκαρθία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Ωστόσο, όλα δείχνουν πως σίγουρα θα είναι έτοιμος για το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Από την πλευρά του, ο Βέλγος χαφ είναι απίθανο να παίξει με την ΑΕΚ, όμως έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Χαρούμενος για τη νέα νίκη του Ολυμπιακού έδειξε μέσω social media ο Κέβιν Μιραλάς, στέλνοντας μήνυμα για ανάλογη συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν. «Συνεχίζουμε δυνατά, με τρεις ακόμα πόντους στο πρωτάθλημα από το σημερινό ματς. Θρύλος» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βέλγος