Για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εμφανίζεται απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έκανε δηλώσεις μετά το ματς, ενώ στη συνέντευξη Τύπου δεν πήγε ο ίδιος, αλλά έστειλε τον βοηθό του, Σπύρο Μαραγκό. Πάντως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ουζουνίδη αφού δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό παρά τα προβλήματα. ο μεταξύ νέα ανακοίνωση, εξέδωσε η Παναθηναική συμαχία στην οποία ξεκαθαρίζει πως η ανακοίνωση του στρέφεται εναντίον της διοίκησης και του μεγαλομετόχου και όχι του Μαρίνου Ουζουνίδη.

"Επειδή στην Ελλάδα, ο καθένας διαβάζει αυτά που θέλει, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Η χθεσινή ανακοίνωση (σσ Κυριακης) της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στρέφεται εναντίον της Διοίκησης και του μεγαλομετόχου της ομάδας ο οποίος συνεχίζει να είναι εξαφανισμένος και έχει αφήσει το αγωνιστικό τμήμα να παλεύει μόνο του, χωρίς καμία βοήθεια.

Ο κ. Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έχουν γίνει ΑΘΕΛΑ τους, η ασπίδα του κ. Αλαφούζου, προσπαθώντας να κρατήσουν όρθια την ομάδα. Θα ήταν πολύ εύκολο για αυτούς να παραιτηθούν και να διαλυθεί τελείως η ομάδα.
Η θέληση τους όμως να παλέψουν, κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες αρχίζει να επηρεάζει και τη δική τους απόδοση. Η ομάδα έχει αφεθεί χωρίς επιθετικό, οι παίχτες που έχουν μείνει είναι και νιώθουν υποψήφιοι προς πώληση και το προπονητικό τιμ, προσπαθεί να βρει λύση σε προβλήματα που εμφανίζονται σαν «λερναία ύδρα».
Είναι αδύνατο να τα καταφέρουν μόνοι τους. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι ο κ. Ουζουνίδης ΠΡΕΠΕΙ να στηριχθεί με ποιοτικούς παίκτες ΑΜΕΣΑ. Και αυτό θα γίνει μόνο αν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε το καλοκαίρι, όταν έδινε το πράσινο φως στον προπονητή μας, για να κάνει μεταγραφές και συνδράμει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ την ομάδα".