Προσπάθεια για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ ενός ακραίου μπακ και ενός επιθετικού κάνουν στον Ηρακλή, μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Αμπάρη, Τάι και Κωστούλα.


Η εισήγηση του προπονητή έχει συγκεκριμένα ονόματα και γίνεται προσπάθεια απόκτησης τους.

Σε σημερινή συνεδρίασή του, το δ.σ. του Γ.Σ. Ηρακλής ασχολήθηκε και με τα οικονομικά. Όπως ανακοινώθηκε, οι υποχρεώσεις του Συλλόγου προς το Δημόσιο (ΙΚΑ-Εφορία) έρχονται από το παρελθόν ( όχι της ΠΑΕ), Γι αυτό και οι υπεύθυνοι του οικονομικού επιτελείου ταξίδεψαν στην Κατερίνη όπου είχαν συζήτηση με τους υπευθύνους της ομάδας από όπου ο Ηρακλής είχε πάρει το ΑΦΜ.

Επίσης αποφασίστηκε  ότι οι φίλοι του Ηρακλή που δέχτηκαν να πληρώνουν κάθε μήνα 50 ευρώ ως οικονομική συνδρομή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, να εγγραφούν ως Αριστίνδην Μέλη της ΑΕΠ Ηρακλής 1908. Ως σήμερα την οικονομική συνδρομή πληρώνουν 65 φίλαθλοι και φιλοδοξία είναι τα μέλη αυτά να γίνουν περισσότερα.

Τέλος το Δ.Σ ευχαρίστησε δημόσια φίλους του Ηρακλή που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και συνέβαλαν σοβαρά με την συνδρομή τους στο ταμείο του ποδοσφαιρικού τμήματος.