Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Άγκυρα της Τουρκίας, οπού θα αντιμετωπίσει την Χάλκμπανκ την Πέμπτη.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ γνώρισε ταλαιπωρία, καθώς από την Αλεξανδρούπολη μετέβη οδικής στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί αεροπορικώς για την Άγκυρα. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ερνάντο Γκόμεζ που ένιωσε πόνο στον τετρακέφαλο κατά την διάρκεια του αγώνα του δικεφάλου με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση σε νοσοκομείο της πόλης του Εβρου. Διαπιστώθηκε πως δεν έχει πάθει θλάση στον τετρακέφαλο όπως αρχικά φοβήθηκαν όλοι στον ΠΑΟΚ αλλά ένα μικρό τράβηγμα που υπό προϋποθέσεις θα του επιτρέψουν να αγωνιστεί στον αγώνα με την Χάλκμπανκ την Πέμπτη. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και γνωριμία με το γήπεδο που θα γίνει το ματς  την Τετάρτη.
Το μεταγραφικό μέτωπο
Στα μεταγραφικά θέματα, καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολλά ονόματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Το όνομα του Βούλγαρου Ουτσίκοφ με πολύ υψηλό κασέ, η επιστροφή Ρανγκέλ που όμως δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη οι επαφές με τον Λι, είναι όλα τα μέτωπα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Θεωρείται πάντως δεδομένο πώς έως τις 5 Ιανουαρίου θα κλείσουν οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ.
Ανεβλήθη το ματς με Νικη ΑΙγινιου
Η ΕΣΑΠ έκανε δεχτό το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας. Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφερει«Η Αγωνόδικος Επιτροπή της ΕΣΑΠ έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του αγώνα με τον ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο που θα οριστεί και η τελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».