Με μια βραδινή προπόνηση ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον νοκ άουτ αγώνα με την ΧΑΝΘ στον θεσμό του κυπέλλου. Η ομάδα του Στέλιου Σειρεκίδη θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο το 2017 και στο θεσμό του κυπέλλου, καθώς στο πρωτάθλημα δεν συνάντησε προβλήματα με τη Δράμα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Η αναμέτρηση κόντρα στην ΧΑΝΘ θα ξεκινήσει στις 19:30 στη Μίκρα με έπαθλο την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε πώς ο ΠΑΟΚ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του κυπελλούχου, που κατέκτησε πέρσι στην Κοζάνη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενω κανονικά στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται και ο Τσίλης, ο οποίος απουσίαζε από το ματς με τη Δράμα, λόγω της κόκκινης κάρτας που ειχε δεχθεί στο Αργος.

Μιλώντας για τον αυριανό αγώνα ο Στέλιος Σειρεκίδης τονίζει : «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί είναι νοκ-άουτ. Από εκεί και πέρα το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς θα προετοιμαστούμε ώστε να εμφανιστούμε στο γήπεδο όπως πρέπει και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, αυτό που δείχνουμε δηλαδή όλο αυτό το διάστημα».