Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τάκης Λεμονής.
Επί της ουσίας ξεκινά η προετοιμασία για τον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ στο Καραισκάκη το μεσημέρι της Κυριακής στις 15.00. 
Αυτός ο αγωνας είναι και ο τελευταίος και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της ομάδας για τον πρώτο γύρο.  Ο Ολυμπιακός δεν εχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες που υπολογίζονται είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου και του Λεονάρντο Κούτρη, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Σήμερα πάντως, ο Ελληνας τεχνικός θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα. Ο 57χρονος προπονητής σε μία κίνηση συσπείρωσης πριν από τα δύο τελευταία παιχνίδια για το 2017, θέλει να φέρει πιο κοντά τους παίκτες. 
Τέλος στο θέμα Μιραλάς, ο ποδοσφαιριστής θα έχει προσεχώς συνάντηση με τη διοίκηση της Έβερτον με στόχο να γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο για το μέλλον και για να φανερώσει επίσημα τις προθέσεις του, βλέποντας ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σαμ Άλαρντάις, που έχει ζητήσει απόκτηση εξτρέμ εν όψει Ιανουαρίου. Επιπλέον, δείχνει διατεθειμένος να κατεβάσει τις οικονομικές απολαβές του. Παράλληλα, επίκειται συνάντηση του Ολυμπιακού με την Έβερτον για το θέμα αυτό.