Με τα τρία γνωστά προβλήματα των Σιμόες, Βράνιες, Τσόσιτς θα παραταχθεί η ΑΕΚ για τον αποψινό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το μάτς ξεκινά στις 19:30. Συγκεκριμένα, ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε θεραπεία, αντιμετωπίζοντας βεβαίως κάκωση στον τετρακέφαλο που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν στα Σπάτα και οι Όγκνιεν Βράνιες – Ούρος Τσόσιτς.
Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε τους «19» ποδοσφαιριστές που παίρνει μαζί του στο Αγρίνιο και ειναι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Γιούσης, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο, Αντωνίου.

Στα μεταγραφικά ως δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Σοτζέι Μασούντ στην ΑΕΚ. μόλις βέβαια μείνει ελευθερος. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για ενάμιση χρόνο κλειστό συμβόλαιο. Ο Χιμένεθ τον θέλει, οπότε όλα είναι δρομολογημένα. Ταυτοχρονα υπάρχει πάντα και το ενδιαφέρον για τον Ερνάνι, αλλά είναι δεδομένο πώς η ΑΕΚ δεν θα τον περιμένει για πάντα. Αν δηλαδή η Πόρτο αποφασίσει προς το τέλος του Ιανουαρίου, τοτε η ΑΕΚ δεν μπορει να περιμένει εως τοτε. υπενθυμίζοντας πως προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση αμυντικού χαφ και τελευταία ανάγκη είναι ένας αριστερός μπακ.