Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Champions league του βόλεϊ, με το δεξί, καθώς όπως είναι γνωστό ηττήθηκε με 3-2 σέτ από την Σασταμάλα, στην Φινλανδία.

Όσο και αν έπαιξε ρόλο η κούραση από το ταξίδι, όσο και αν το τρίτο σέτ5 κρίθηκε στο 33-35!!!, δεν μπορεί κανείς να μην αναφέρει και την απουσία βοήθειας από τον διαγώνιο και το ότι στα κρίσιμα σημεία και με κουρασμένο τον Σαφράνοβιτς δεν υπήρχαν λύσεις. Γρήγορες κινήσεις και βιαστικές δεν μπορούν να γίνουν, αλλά είναι θέμα χρόνου να κληθούν να αποφασίσουν οι ιθύνοντες του συλλόγου το τι θα πράξουν για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί διαφορετικός τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Μπορεί επίσης ο Γκιόν να σημείωσε 31 πόντους, αλλά οι μεταπτώσεις στο παιχνίδι του, προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής ήταν κακός κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας. Ο "Δικέφαλος" πήρε έναν βαθμό, αλλά θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει με το δεξί. Και ο Ντανιέλε Ρίτσι μεταξύ των άλλων στάθηκε στα λάθη που έγιναν στην συνέντευξη τύπου: “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους, αλλά όχι για εμάς. Δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε. Η ομάδα της Σασταμάλα πάλεψε αρκετά. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς στο τέταρτο σετ αλλά κάναμε πολλά λάθη σήμερα”.

Γολγοθας ενοψει Συρου

Η αποστολή του "Δικεφάλου" βρίσκεται σήμερα στην ΑΘήνα, όπου έφτασε μέσω Κωνσταντινούπολης. Θα αναχωρήσει για την Σύρο όπου το βράδυ της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα. Όμως ο κακός προγραμματισμός της Λίγκας, αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να μείνει τρεις μερες στην Σύρο.
Φυσικά ο "Δικέφαλος" θα κάνει προετοιμασία για το παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου.