Η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την Λαμία, είναι λογικό να έχει εξοργίζει τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος τα έχει με τους παίκτες του αλλά και με τον διαιτητη Αρετόπουλο, ο οποίος κακώς ξεκίνησε το παιχνίδι κατά την άποψη του Παναθηναικόυ.
Βέβαια είναι γνωστό ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τα παρατάει εύκολα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι ο Εβρίτης τεχνικός δεν είναι στα όρια του. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες ο Ουζουνίδης είναι σκασμένος, καθώς βλέπει από τη μια την ομάδα του να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και από την άλλη την διοίκηση να τον αδειάζει, κάτι που συνέβη προχθές με την επίθεση που δέχθηκαν οι Διαμαντόπουλος και Τουμαζάτος.
Όμως  ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα περιμένει τις ανακατάξεις του Ιανουαρίου με το «πάρε-δώσε» των παικτών και μόνο αν η κατάσταση χειροτερέψει περισσότερο θα παραιτηθεί.  Παράλληλα αρεκτά πιθανό είναι το ενδεχόμενο αλλαγών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι προβληματισμένοι το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν ότι πιθανές διαφοροποιήσεις στο διοικητικό Συμβούλιο θα επιδράσουν θετικά.

Η αυτοκριτική του Μουνιόν

Ο Αντονί Μουνιέ έκανε την δική του αποτίμηση στο λογαριασμό του στο Instagram για το πρώτο μισό της σεζόν και δεν θέλει να βρίσκει δικαιολογίες για την εικόνα του Παναθηναϊκού. "Είναι ένα πολύ κακό πρώτο μισό της σεζόν. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Δεν μπορούμε να πάμε πίσω στον χρόνο, έχουμε μπροστά μας το δεύτερο μισό για να ξεχάσουμε το κακό ξεκίνημα. Είναι ώρα να ξεκουραστούμε με την οικογένειά μας και να γεμίσουμε για να ξεκινήσουμε το 2018 με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το τελείωμα του 2017. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.