Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην προσφυγή που κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ. Ετσι ο Παναθηναϊκός εξόφλησε τη δόση του Οκτωβρίου στον Χουλτ, ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ που είχε απομείνει, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως ο παίκτης, παρά την εξόφληση, θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος, που είναι και ο σκοπός του μιας και κατέθεσε την προσφυγή στην ΕΠΟ και όχι στη FIFA. Στον Παναθηναϊκό δεν κρύβουν την οργή τους για το timing που επέλεξε ο Χουλτ να καταθέσει την προσφυγή, τονίζοντας πως ο ίδιος τους είχε διαβεβαιώσει πριν από λίγο καιρό πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Ο παικτης ζητάει δεδουλευμένα 200.000 ευρώ, ένα ποσοστό 33% από το επόμενο συμβόλαιό του (περίπου 160.000 ευρώ) και φυσικά να μείνει ελεύθερος. Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, συνεχίζονται οι φήμες περί ενδιαφέροντος από την Τουρκία, αλλά και την Ελλάδα (με τον ΠΑΟΚ να θεωρείται πιθανός προορισμός). Kαι δεν είναι μόνο αυτό, καθώς και ο Γιακουμπά Σιλά θα περάσει την πόρτα της εξόδου από το "πράσινο στρατόπεδο".
Συγκεκριμένα, αναμένεται να διακοπεί ο δανεισμός του από τη Ρεν (από την οποία αποκτήθηκε κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο). Πρόκειται, βέβαια, για μια απόφαση που "βολεύει" και τις δύο πλευρές καθώς ο 27χρονος μέσος από το Μάλι έχει υψηλό συμβόλαιο ενώ κι ο ίδιος εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις σε σχέση με τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της ομάδας. Την ίδια ώρα δημοσίευμα από τη Σουηδία φέρνει στο προσκήνιο ένα όνομα για ενίσχυση στον Παναθηναϊκό!
Πιο συγκεκριμένα, το «fotbollskanalen» αναφέρει πως οι πράσινοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον 29χρονο φορ Μίκαελ Μπόμαν!