Όπως σας είχαμε ενημερώσει όλες αυτές τις 20 ήμερες, από την ώρα δηλαδή που ο Γκόμεζ μετά τον τραυματισμό, έδειξε να μην μπορεί α επιστρέψει στα επίπεδα που και ο ίδιος θα ήθελε, το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ απλά ήταν θέμα χρόνου.
Ο Ρίτσι και η διοίκηση πήρα την απόφαση αυτή αργά το βράδυ της Τετάρτης και πλέον ο Γκόμεζ, ο άνθρωπος που άλλαξε την ροή του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση για την λύση του συμβολαίου του. Όπως επίσης σας είχαμε ενημερώσει ο Βούλγαρος Νικολάι ο Νικολάι Ουσίκοφ ήταν αυτός πάνω στον οποίο επικεντρωνόταν ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Βούλγαρος αθλητής, ύψους 2,07 αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες για να μπει στους ρυθμούς προετοιμασίας της ομάδας. Πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή με πολλές παραστάσεις τόσο στην Βουλγαρία, όσο και σε Ιταλία και Αργεντινή. Για να οριστικοποιηθει η συμφωνία Κατσαρης και Τσαλόπουλος έκαναν τη υπέρβαση και ο ΠΑΟΚ δυναμώνει σε μια θέση που πονούσε αρκετά. Ο Ουσίκοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς στην Αργεντινή και πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα. Πλέον ο Ντανιέλε Ρίτσι θα διαχειριστεί το αθλητή, που δεν είναι ακόμη βέβαιο αν θα παίξει στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Τι έγραψε ο Γκόμεζ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο Χαρι Γκόμεζ αν΄βασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την εξής δήλωση: 
"Σήμερα τελείωσε ακόμα ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ήταν μία εξαιρετική στιγμή για μένα και πέρασα εκπληκτικά με πολλούς και πολύ καλούς ανθρώπους που θα έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και φυσικά όλους μου τους συμπαίκτες αυτά τα 2,5 χρόνια . Εύχομαι τα καλύτερα στους πάντες μέσα στην ομάδα. Τώρα έχω μπροστά μου ακόμα μία πρόκληση. Θα έχετε νέα σύντομα".

Στο περίμενε ο Ραγκέλ, ψάχνει στην Ιταλία

Πλέον το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στρέφεται στη θέση του κεντρικού. Ο Ρίτσι έχει στο περίμενε τον Ραγκέλ και έχει ρίξει την προσοχή του στην Ιταλική αγορά την οποία γνωρίζει πολύ καλά. Το επόμενο διάστημα αναμένεται κρίσιμο και για το θέμα του κεντρικού.