Για την ταλαιπωρία της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αλλά και για την προχειρότητα της ΕΣΑΠ, έχουμε αναφερθεί όλες αυτές τις ημέρες. Κανένας προγραμματισμός και καμία σκέψη για την ταλαιπωρία της ομάδας. Της κάθε ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην Αθήνα την Τετάρτη βράδυ, έκανε προπόνηση χθες το απόγευμα και το βράδυ αναχώρησε με πλοίο για την Συρο. Ο “Δικέφαλος” θα παραμείνει στην Σύρο την Παρασκευή, το Σάββατο και σχεδόν όλη την Κυριακή, καθώς το ματς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι.

Βέβαια, υπάρχει κίνδυνος αν ο αγώνας έχει μεγαλύτερη διάρκεια να μην μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πετάξει από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και να παραμείνει και το βράδυ της Κυριακής στην πρωτεύουσα. Απίστευτα πράγματα δηλαδή.

Στα αγωνιστικά, ο Ριτσι προσπαθεί όσο μπορεί στο ενδιάμεσο της μετακίνησης της ομάδας να κάνει προπόνηση και να μιλήσει στους παικτες του για το μάτς της Κυριακής.

Οι καλύτεροι της αγωνιστικής


Μετά το πέρας της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League, έγιναν γνωστά τα βραβεία που θα μοιραστούν οι παίκτες των ομάδων. Δυο από αυτά θα καταλήξουν στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και τον Σωτήρη Σωτηρίου που εξαργύρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας. Ο λίμπερο του Δικεφάλου βρέθηκε στην καλύτερη επτάδα, ενώ ο έμπειρος ακραίος στους δεύτερους καλύτερους επτά.

Καλύτερη επτάδα αγωνιστικής:

ΜVP: Μανώλης Δημητριάδης (Νίκη Αιγινίου)
Πασαδόρος: Μανώλης Δημητριάδης (Νίκη Αιγινίου)
Διαγώνιος: Νίκος Παλέντζας (Παμβοχαϊκός)
Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ)
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός), Τάσος Γάτσης (Φοίνικας Σύρου)
Ακραίοι: Αντρέι Ρίστιτις (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Αργύρης Μαυροβουνιώτης (Νίκη Αιγινίου)

Οι καλύτεροι κάθε ομάδας:

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Κωνσταντινίδης)

Ηρακλής Χαλκίδας (Τιάγκο Γκελίνσκι)

Εθνικός Πειραιώς (Κυριάκος Σπυριούνης)

Φοίνικας Σύρου (Τάσος Γάτσης)

Ολυμπιακός (Γιώργος Πετρέας)

Ηρακλής (Νίκος Ελευθερίου)

Παμβοχαϊκός (Νίκος Παλέντζας)

Παναθηναϊκός (Χρίστος Μπέλος)

Κηφισιά (Νικήτας Εφραιμίδης)

Νίκη Αιγινίου (Μανώλης Δημητριάδης)

Παναχαϊκή (Βασίλης Κωστόπουλος)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Αντρέι Ρίστιτς)